Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Adela sa pustila do Košičanov: Odniesol si to primátor Raši

Richard Raši a Adela Banášová si nič nedarovali. Zobraziť galériu (6)
Richard Raši a Adela Banášová si nič nedarovali.

BRATISLAVA – Bratislava versus Košice! Rivalita dvoch najväčších miest Slovenska sa preniesla už aj do Adela Show. Adela Banášová (30) si totiž do svojej včerajšej relácie pozvala exministra zdravotníctva a súčasného primátora Košíc Richarda Rašiho (40). Čo možno v prvom momente vyzeralo ako nevinné žartovanie, sa v priebehu relácie zmenilo na konkurenčný boj medzi Bratislavčankou Adelou a košickým politikom, kto povie lepší vtip na adresu mesta toho druhého.

Celý rozhovor sa spočiatku niesol v hokejovom duchu. Na rad prišlo podpichovanie na tému Lunika IX či košickej ZOO, pri ktorých si Adela servítku pred ústa rozhodne nekládla. Sám Raši zdvorilo vtipkoval na adresu metropoly východu, potom však z jeho strany nasledoval útok, keď na Adelinu výzvu povedal vtip o Bratislave. „Štandardný fór je: Prečo cez víkend klesá v Bratislave IQ? Lebo sa všetci sťahujeme domov,“ vytiahol na moderátorku. „Pozerám, že vám to nejaké vtipné neprišlo,“ pokračoval podpichujúc, keď videl Adelinu reakciu.

Tá sa však nedala a chcela to Rašimu vrátiť. „Pýtajú sa malého východniara: Čím chceš byť, keď budeš veľký? Ako všetci, Bratislavčan.“  Raši však zaskočil Adelu nečakanou otázkou. „A ten fór kedy príde?“ Za čo sa jej vzápätí ospravedlnil. Po chvíli ticha sa však namosúrene pustila do politika. „Mám pocit, že nemáme veľa času, ide vám IC-čko. Máte ešte vzadu karimatku,“ uštedrila Rašimu posledný úder.

Dohadovanie Adely Banášovej a Richarda Rašiho napokon skončilo zmierlivo. Nepríjemný pocit však pretrval aj medzi divákmi, ktorí často netušili, ako reagovať na miestami príliš ostré vtipy. Celú reláciu si môžete pozrieť v archíve televízie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu