Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kristína si natáčala sex s milencom a videá posielala jeho manželke: Súd jej uložil takýto trest!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZÁHREB - Čo všetko dokáže ohrdnutá pýcha, zloba a nenávisť!? Otrávi vzťahy, zneistí rodiny, urazí slušných ľudí. Posiela videá so sexuálnym obsahom. Napokon sa to dostane až tak ďaleko, že tá, ktorá je autorkou týchto podlostí, skončí pred súdom.

Kristínu (30) uznal súd vinnou z dotieravého správania sa voči manželke a otcovi svojho milenca. Ako uvádza súd, od februára do septembra minulého roku v Záhrebe posielala správy manželke svojho milenca a urážala ju, že je "škaredá, tučná, že za jej vzhľad môže jej matka, že je chudera" a posielala jej výhražné esemesky, informujú chorvátske médiá.

Písala v nich, že manželka jej milenca uvidí, čo bude nasledovať, "že vypukne III. svetová vojna". Okrem toho posielala milencovej manželke a jej matke fotky s pornografickým obsahom znázorňujúce Kristinu a jej milenca. Našla budovu, kde bývali rodičia manželky jej milenca, prišla ku dverám ich bytu a pokúsila sa hovoriť s otcom milencovej manželky. Ten ju však vyhodil.

Kristína chcela spôsobiť zlo. Matke manželky svojho milenca sa predstavila ako skutočná manželka jej zaťa, obvolávala aj ostatných členov rodiny a sestre manželky svojho milého tiež poslala niekoľko výhražných esemesiek. To „spôsobilo, že manželka jej milenca pociťovala strach o vlastnú bezpečnosť, ako aj o bezpečnosť členov svojej rodiny, pocit rozrušenia a úzkosti“. Kristína posielala otcovi svojho milenca bezočivé správy, v ktorých „urážala jeho, jeho manželku a ich syna. Na ulici, kde bývali, a v okolitých uliciach nechávala odkazy na papierikoch, na ktorých stálo, že jeho syn má nemanželské deti.

Počas vyšetrovania sa mladá žena ku všetkému priznala. Svoje neprijateľné správanie sa odôvodnila tým, že jej milenec "je otcom jej dvoch detí, ktoré nikdy neuznal, hoci boli aj na testoch DNA, a neplatí na ne výživné." Súd ju po dôkaznom konaní uznal vinnou a odsúdil ju na jeden rok podmienečne. Rozsudok je právoplatný a Kristína, slobodná a nezamestnaná matka sa môže proti nemu odvolať.

Viac o téme: SúdSexSexuálne vydieranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu