Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Najsexi kočky chodia do Párty električky

Najsexi kočky chodia do Párty električky Zobraziť galériu (10)
Najsexi kočky chodia do Párty električky

Najoriginálnejší zábavný podnik v Bratislave - Párty električka priniesol svojim fanúšikom v mesiacoch júl a august veľkú súťaž o Najsexi kočku Párty električky, v ktorej mali možnosť fanúšikovia hlasovať za najsexi dievčatá v električke prostredníctvom stránky www.facebook.com/partyelektricka.

Fanúšikovia svojím "lajkovaním" rozhodli a najsexi kočka má svoju víťazku, ktorá získala od Párty električky štýlový foťáčik.

Párty električka brázdi bratislavské ulice ako najobľúbenejší hudobno-zábavný podnik a jazdí každý piatok od 20.00 do 23.00 ulicami mesta. Po úspešných unplugged koncertoch v júni, kedy vystúpili kapely Iné Kafe, Vetroplach, Billy Barman a moderný spevák Hafner, prichádza do Párty električky druhá vlna unplugged koncertov. V septembri vystúpia v električke kapely Horská Chata 10.9., Datasystem 17.9. a Vanda 24. 9. Začiatok koncertov je vždy o 20.30 hod na Šafárikovom námestí.

Okrem koncertov aj tento mesiac majú možnosť fanúšikovia vyhrať s Párty električkou coolové mobily v súťaži I love Párty električka a CD Katy Perry.

Fotky a videá z jednotlivých jázd nájdete na www.facebook.com/partyelektricka a na www.partyelektricka.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu