Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Raper a recesista Hafner zaspieva v Párty električke!

Tomáš Hafner sa objaví už v piatok v Párty električke
Tomáš Hafner sa objaví už v piatok v Párty električke

BRATISLAVA - Bude z toho ďalší škandál? Svojrázny raper Hafner bude totiž koncertovať už tento piatok v bratislavskej Párty električke. Tento recesista je známy najmä vďaka svojim originálnym textom, v ktorých nešetrí ani slávne osobnosti.

Schytali to už také mená ako Tomáš Bezdeda, Oľga Záblacká či Igor Timko. Teraz by mal odprezentovať päť pesničiek a ktoré zo svojich hitov vyberie, ostáva ešte stále prekvapením. Fanúšikovia Hafnera môžu do Párty električky nastúpiť o 20.30 na Šafárikovom námestí.

O pár týždňov neskôr (10.9.) sa zase potešia fanúšikovia rockovej hudby, pretože v Párty električke vystúpi martinská kapela Horská Chata, ktorú 24.9. vystrieda skupina Vanda. V netradičnom priestore mestskej hromadnej dopravy si unplugged koncert vyskúšali aj také skupiny ako Iné Kafe, Vetroplach či Billy Barman.

Fanúšikov dobrej hudby v električke potešia nielen vybrané kapely ale aj rôzne súťaže o hodnotné ceny. Stačí získať od hostesiek nálepku I love Párty električka, umiestniť ju na najoriginálnejšie miesto a odfotiť sa mobilom. Fotografiu potom treba zavesiť na www.facebook.com/partyelektricka. Obrázok, ktorý bude mať najviac „like“ vyhráva.

Prvou cenou je Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, ale ani ostatní úspešní súťažiaci nemusia mať hlavu v smútku. Súťaž trvá do 15. septembra a jej výsledky budú zverejnené na facebooku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu