Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vrahyňa v bikinách Mária Kukučová: Správa, ktorá šokovala aj rodinu: FOTO Už si užíva slobodu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: archív M.K.)

BRATISLAVA - Slovenka Mária Kukučová, ktorej meno sa v roku 2014 stalo známym nielen u nás, ale aj v zahraničí pre vraždu exmilenca Andrewa Busha (+48) v v jeho španielskej vile v Costa del Sol, je na slobode! Podľa najnovších informácií si po odpykaní polovice trestu namiesto mreží užíva luxus..

Dnes 32-ročná Mária zavraždila svojho bohatého expriateľa, britského klenotníka Andrewa Busha, 5. apríla 2014. Počkala si naňho v plážovom dome a  o život ho pripravila tromi výstrelmi. Nevedela sa totiž zmieriť s tým, že si našiel novú priateľku, Rusku Mariu Korotaevovú. Po streľbe sa Kukučová vrátila na Slovensko a prihlásila sa na polícii, no súd rozhodol o jej vydaní späť do Španielska. Tamojší súd vyhodnotil zabitie klenotníka ako čin z vášne a nakoniec jej vymeral trest v trvaní 13 rokov a deväť mesiacov, ktorý si mala odsedieť v Španielsku. 

Mária Kukučová a Andy Bush tvorili pár.
Zobraziť galériu (4)
Mária Kukučová a Andy Bush tvorili pár.  (Zdroj: Profimedia.sk)

Zdá sa však, že po odpykaní polovice trestu sa život Kukučovej riadne zmenil. Z fotiek, ktoré rodáčka z Novej Bošáce v okrese Nové Mesto nad Váhom už asi rok zverejňuje na svojich sociálnych sieťach je jasné, že v Španiesku je stále, no nie za múrmi väzenia. Naopak, chváli sa zábermi z pláží, reštaurácií či výletov s priateľmi.

Vrahyňa v bikinách Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív M.K.)

Denník Nový Čas oslovil rodinu zavraždeného Andrewa aj rodinu Kukučovej. Som v šoku, vôbec som o tom nevedela, že ju už pustili, dozvedám sa to až od vás. Budeme s právnikom zisťovať, prečo ju pustili tak skoro,“ povedala sestra zastreleného klenotníka Rachel.

Ako denník ďalej informuje, milionárovej rodine mala Kukučová zaplatiť odškodné takmer 200-tisíc eur. V minulosti sa jej rodičia obávali, odkiaľ takú sumu zoženú, no zdá sa, že nakoniec splatila svoj dlh Kukučová sama. Z jej komentárov pri fotkách vyplýva, že pracuje, no konkrétne v akej oblasti sa pohybuje, nie je jasné. 

Rodina sa o nej baviť nechce

„No ja vám nepoviem nič, ale keď chcete vedieť viac, tak jej napíšte,“ povedal pre Nový Čas jej brat. Ani kamarát sa k jej novému životu nechcel veľmi vyjadrovať. „Je spokojná, je stále krásna a verím, že sa jej bude dariť,“ povedal iba. 

„Áno, je vonku, ale pohybuje sa len v Španielsku. Rodina chodí za ňou, už bola niekoľkokrát, vraj jej platí aj letenky. Či nemôže, alebo nechce prísť na Slovensko, neviem,“ povedal známy rodiny.

Nie je zrejmé, či je Kukučová úplne voľná alebo má po odpykaní polovice trestu voľnejší režim a musí sa úradom pravidelne hlásiť. 

Ako prvý informáciu zverejnil týždenník Plus7dní.

Viac o téme: FotkyVraždaKukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu