Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia obvinila 78-ročného muža z nebezpečného vyhrážania: Na pozemok vošiel s vidlami v ruke

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Prešovský kraj)

NIŽNÁ ŠEBASTOVÁ – Polícia v Prešove obvinila 78-ročného muža momentálne bývajúceho v obci Nižná Šebastová z prečinu porušovania domovej slobody a prečinu nebezpečného vyhrážania. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"V pondelok (27. 1.) napoludnie s vidlami v ruke vošiel cez neuzamknutú kovovú bránku na oplotený pozemok jedného z rodinných domov v Nižnej Šebastovej. Prešiel k vstupným dverám pivnice a drevenou násadou vidiel začal búchať a rozbíjať dvere, ktoré poškodil. Muž sa dožadoval vstupu do domu a neustále pritom kričal na majiteľa domu a vyhrážal sa mu. Po tom, ako mu majiteľ dvere otvoril, vidlami mu spôsobil bodnú ranu na ruke. Zranenie si vyžiadalo lekárske ošetrenie. Muži vzájomne zápasili a poškodenému sa podarilo útočníka vytlačil von z pozemku a vytrhnúť mu vidly z ruky," uviedla Ligdayová.

Útočník bol podľa jej slov počas niekoľkých minút policajnou hliadkou zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. "Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. Zákon pri tomto protiprávnom konaní stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody až na päť rokov," dodala Ligdayová.

Viac o téme: VidlyVyhrážaniePolícia PrešovNižná Šebastová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu