Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrozivá nehoda v Rakúsku: Slovák skončil s vážnymi zraneniami, z kabíny zostal šrot

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VIEDEŇ - Slovák havaroval v Rakúsku a s ťažkými zraneniami skončil v nemocnici. Vážna dopravná nehoda sa stala v utorok v noci na západnej diaľnici (A1) smerom na Viedeň. Informoval o tom rakúsky portál Heute.

Ako ďalej informuje, nehoda sa stala medzi rakúskym mestom Ybbs a obcou Pöchlarn na západnej diaľnici. Malé nákladné auto nestačilo zabrzdiť za návesom pred ním. Kabína pre cestujúcich bola kvôli silnému nárazu úplne rozbitá a zničená. 

"Vážne zraneného slovenského vodiča oslobodil pohotovostný personál z úplne rozbitého vnútra vozidla a dostal prvú pomoc," uvádza portál. V dôsledku toho bol prevezený do štátnej nemocnice Amstetten s vážnymi zraneniami. Našťastie na sedadle spolujazdca nebol nikto, dopĺňa informácie rakúsky portál noen.at.

Po nehode bol z cesty malý kamión odstránený a transportovaný hasičským zborom mesta Ybbs. Odtiahnutie návesu vykonala špecializovaná spoločnosť. Počas záchranných a čistiacich prác bol priechodný iba jeden jazdný pruh, čo sa nezaobišlo bez meškania a zápchy.

Viac o téme: NehodaRakúskoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu