Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce správy z Humenného: Mladý muž mal spáchať samovraždu, ministerstvo potvrdilo, že išlo o policajta

(Zdroj: Getty Images)

HUMENNÉ - Policajné autá aj sanitky. Tento pohľad, ktorý neveští nič dobré, sa naskytol obyvateľom Humenného v stredu pred obedom. Na sociálnej sieti sa krátko na to objavili informácie o tom, že dôvodom rozruchu je samovražda v jednej z bytoviek na ulici Laborecká 8. Život si mal vziať mladý policajt.

Podľa miestnych mal po zbrani siahnuť vo svojom byte. Čo bolo príčinou tejto udalosti nateraz nie je známe. Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová uviedla, že polícia požiadala záchranárov o pomoc pre zranenú osobu. No muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. "Lekár musel skonštatovať smrť," vyjadrila sa Krčová.

Správu o úmrtí potvrdil aj rezort vnútra. Vzhľadom na to, že išlo o príslušníka polície, sa vyšetrovaním prípadu zaoberá inšpekcia. "Môžeme potvrdiť, že došlo k danej udalosti. Inšpekcia prípad prevzala a začalo sa trestné stíhanie vo veci usmrtenia. Vzhľadom k prebiehajúcim prvotným úkonom na mieste činu nie je možné v tomto štádiu poskytnúť žiadne bližšie informácie," reagoval tlačový odbor ministerstva. Muž sa mal zastreliť služobnou zbraňou.

Viac o téme: SmrťHumenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu