Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajná hádanka: Vodič (21) vpálil do zvodidiel, uhádnete, čo robil pred osudným momentom?

Vodič nafúkal 2,42 promile, jazdu nezvládol. Zobraziť galériu (2)
Vodič nafúkal 2,42 promile, jazdu nezvládol. (Zdroj: Reprofoto/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia zverejnila na sociálnej sieti video, ktoré zachytáva ďalšieho nezodpovedného vodiča. Nočná jazda sa mu našťastie nestala osudnou, nezranil ani nikoho iného, no už doterajšie zistenia jasne ukazujú, že poriadne riskoval. Jeho konanie sa mu však vypomstilo, skončil v cele policajného zaistenia.

Polícia položila v súvislosti s nehodou jednoduchú otázku - uhádnite, čo robil vodič pred nárazom. Ak si myslíte, že ho zamestnal mobilný telefón, tentokrát ste na omyle. Vôbec totiž nešlo o chvíľkovú nepozornosť. Mladík si pred jazdou vypil. Výsledok, ktorý by mal byť výstrahou pre každého vodiča, si pozrite na videu.

Opitý vodič nezvládol jazdu

Vozovka bola našťastie prázdna

Udalosť sa odohrala na diaľnici D2 v smere do Maďarska v stredu krátko po pol tretej. Vozovka bola v čase, keď vpálil do stredových zvodidiel, našťastie prázdna. "Ako policajti na mieste vykonanou dychovo skúškou zistili, mladý vodič sa nachádzal v stave značnej opitosti. Nameraná hodnota alkoholu v dychu mladíka bola 1,16 mg/l alkoholu, čo predstavuje 2,42 promile," priblížila polícia.

Prečítajte si aj: NAKA prezradila detaily akcie HYENA! Prvé obvinenia proti bande exsiskárov, zbrane, drogy a vydieranie

Vodič bol napokon obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. V súčasnosti už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholNehodaD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu