Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ Tragédia na východe Slovenska: FOTO Po zrážke vlaku s autom zahynuli tri ženy

Zrážku nákladného vlaku s vozidlom neprežili tri osoby.
Zrážku nákladného vlaku s vozidlom neprežili tri osoby. (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

ROŽKOVANY - Hrôzostrašná nehoda na východe Slovenska! Prezídium Hasičského a záchranného zboru prostredníctvom sociálnej siete informovalo, že v utorok pred pol treťou popoludní došlo v katastri obce Rožkovany (okres Sabinov) k zrážke auta s nákladným vlakom. Zahynuli tri osoby.

Príčiny tragédie nateraz nie sú známe. "Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke osobného vozidla s nákladným vlakom. Vo vozidle sa v čase udalosti viezli tri dospelé osoby, ktoré na mieste svojim zraneniam podľahli," opísalo HaZZ. 

Zrážku nákladného vlaku s
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

Polícia krátko na to doplnila, že obeťami nehody boli tri ženy. "Privolaný lekár musel u všetkých troch konštatovať smrť," dodala aj hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková. Totožnosť žien nateraz nie je známa. Boli vo veku 50, 54 a 59 rokov.

Pri udalosti zasahovali hasiči z Lipian a Sabinova, ktorí na havarovanom vozidle vykonávali protipožiarne opatrenia. "Okolnosti polícia preveruje, vyšetrovateľ ORPZ Prešov vo veci začne trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," doplnili zástupcovia zákona. Nateraz je isté, že v prípade rušňovodiča (58) nezohral rolu alkohol. Polícia totiž objasnila, že po nehode nenafúkal.

Nešťastie ovplyvnilo aj dopravu. Informoval o tom dopravný servis Zelená vlna. Blokovaný bol jeden jazdný pruh na hlavnom ťahu medzi Lipanmi a Červenicou pri Sabinove.

 

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: AutoVlakSmrťZrážkaRožkovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu