Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kristínu (16) a Annu (17) po prázdninách už nikto nevidel: FOTO Polícia žiada o pomoc pri pátraní

Polícia pátra po dievčatách, ktoré sa nevrátili do reedukačného centra. Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po dievčatách, ktoré sa nevrátili do reedukačného centra. (Zdroj: KR PZ Prešov)

SLOVENSKO – Po dvoch mladých dievčatách, ktoré sa nevrátili z prázdnin do Reedukačného centra v Spišskom Hrhove, pátra polícia. Tá o pomoc požiadala aj verejnosť.

Prvou hľadanou je 16-ročná Kristína Krakovská, bytom Ružomberok. Dievčina o sebe doposiaľ nepodala žiadnu správu. Podľa jej matky sa má zdržiavať u svojho priateľa v Liptovskom Mikuláši. „Vykonanými previerkami a opatreniami sa nezvestnú osobu doposiaľ nepodarilo vypátrať,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.  

Kristína je vysoká 160 cm, má štíhlu postavu, zelené oči, rovné hnedé vlasy, ktoré jej siahajú do polovice chrbta.

Medzi jej zvláštne znamenia patria tetovania. „Na pravom členku – 2 kruhy, nad pravým kolenom – meno MIRO a na ľavej nohe na palci má vytetovaný kríž,“ spresnila policajná hovorkyňa.

Kristína Krakovská
Zobraziť galériu (3)
Kristína Krakovská  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Polícia vyhlásila pátranie aj po 17-ročnej Anne Kroščenovej, bytom Letanovce (okres Spišská Nová Ves). Tínedžerka sa 2. septembra nevrátila z prázdnin od svojich príbuzných do Reedukačného centra v Spišskom Hrhove a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu. Ani ju sa vykonanými previerkami a opatreniami doposiaľ nepodarilo vypátrať.

Anna je vysoká 154 cm, má plnoštíhlu postavu, hnedé oči a čierne vlasy.

Anna Kroščenová
Zobraziť galériu (3)
Anna Kroščenová  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Ak máte o nezvestných tínedžerkách informácie, ktoré by mohli pomôcť k ich vypátraniu, obráťte sa na políciu. „Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe (Kristína Krakovská, Anna Kroščenová, pozn. red.) oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad,  t.č. 0961 89 3371  resp. na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom našej facebokovej stránky Policajného zboru,“ apeluje na verejnosť polícia.

Viac o téme: PátranieKristína KrakovskáAnna Kroščenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu