Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rušný večer na trnavskom urgente: FOTO Agresívny muž chcel hlavou rozbiť okno, zasiahla až polícia

Muž chcel hlavou na urgente rozbiť okno, spacifikovať ho musela polícia. Zobraziť galériu (2)
Muž chcel hlavou na urgente rozbiť okno, spacifikovať ho musela polícia. (Zdroj: FB/Polícia TT)

TRNAVA - Agresívny muž vyčíňal v stredu na urgente v Trnave na Študentskej ulici. Štyridsaťjedenročného muža priviezli na vyšetrenie policajti, spacifikovali až za pomoci privolaných posíl. Incidentu predchádzala cestná kontrola.

Polícia o incidentne informovala na sociálnej sieti."Hliadka dostala oznámenie, že vodič Octavie je pod vplyvom alkoholu. Muža z Pečeniad v okrese Piešťany skontrolovali a ten sa ochotne podrobil dychovej skúške na alkohol, ktorá vyšla negatívne. Jeho reakcie však napovedali, že mohol požiť aj inú návykovú či omamnú látku, preto ho policajti vyzvali na odber krvi," informuje polícia.

Muž chcel hlavou na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia TT)

Vodič najskôr súhlasil, no následne sa pokúsil o útek a kládol odpor. Za použitia donucovacích prostriedkov ho napokon v putách priviezli na vyšetrenie. Keď mu pred odberom dali dole putá, začal byť agresívny, atakoval policajtov a ubližoval sám sebe. Policajti ho museli spacifikovať aj za pomoci privolaných kolegov. Odber krvi na zistenie omamných látok sa nakoniec podarilo vykonať, jeho výsledok bude známy neskôr.

Viac o téme: Polícia Agresívny mužTrnavaUrgent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu