Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Vážna nehoda električky a auta: FOTO Nepremávali električky, doprava sa obnovuje

Vážna nehoda v Bratislave.
Vážna nehoda v Bratislave. (Zdroj: FB/Revízori Bratislava)

BRATISLAVA – Kvôli nehode električky a autom bola prerušená električková doprava do Ružinova. Linka 9 bola od zastávky Trnavské mýto odklonená po trase linky 4. Konečnú mala vo Vozovni Jurajov dvor. Hoci sa už dopravu podarilo obnoviť, električky sa ešte napájajú na svoje trasy.

Ako na svojej sociálnej sieti uvádza Dopravný podnik Bratislava, a.s., náhradné autobusy X9 premávali od zastávky Trnavské mýto (nástupište linky 68) po celej vylúčenej trase až na konečnú Astronomická.

„Upozorňujeme však, že v smere do Ružinova nebude linkou X9 obsluhovaná zastávka Slovanet (nemožnosť odbočenia) a v smere na Trnavské mýto bude na zastávke Saleziáni zastavovať na nástupišti trolejbusov 205 a 207,“ zdôraznil dopravný podnik, ktorý sa vzniknutú situáciu usiluje čo najskôr vyriešiť. „Aktuálne na náhradnú dopravu zháňame všetky dostupné vozidlá, preto, prosím, majte strpenie. Robíme, čo môžeme,“ dodal DP Bratislava krátko pred 11:30 hod.

Vážna nehoda v Bratislave.
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Revízori Bratislava)

Ten súčasne odporúča ako vhodnú alternatívu využívať autobusy linky 50, ktoré premávajú po celej Ružinovskej bez obmedzenia. Na linke X9 premáva až 9 náhradných autobusov.

Pár minút po 11:30 hod bola doprava obnovená, o čo sa postaral promptný zásah polície. „Električky začínajú postupne premávať a napojujú sa na svoje trasy,“ dodal dopravný podnik.

Viac o téme: NehodaElektričkyDopravaObmedzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu