Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragický začiatok prázdnin v Snine: Policajný kadet zrazil len 9-ročného Števka

V Snine vyhasol život len 9-ročného chlapčeka.
V Snine vyhasol život len 9-ročného chlapčeka. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

SNINA - Horší začiatok letných prázdnin si rodičia zo Sniny ani nevedia predstaviť. Pod kolesami auta zahynul ich len 9-ročný syn. Prípad vyšetruje Inšpekcia Ministerstva vnútra. Za volantom auta mal totiž sedieť policajný kadet.

Tragická nehoda sa stala v sobotu podvečer na frekventovanej ceste v Snine. Podľa infomrácií televízie Joj mal dieťa zraziť vodič osobného auta. Záchranári ho 35-minút oživovali, žiaľ svoj boj o život prehral. 

"Záchranári sa aj napriek sťaženým podmienkam snažili dieťa oživiť. Maloletý chlapec žiaľ utrpel devastačné poranenia nezlučiteľné so životom. Privolaný lekár musel skonštatovať smrť," povedala pre televiziu hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková.

Tragická nehoda pri obci Pata: O život prišiel muž (†39), jeho syn je zranený

Prípad však prevzala Inšpekcia Ministerstva vnútra, pretože za volantom auta mal sedieť policajný kadet. Pre televíziu to potvrdil aj hovorca Ministerstva vnútra Petar Lazarov. 

"Môžeme potvrdiť, že išlo o policajného kadeta.Okolnosti ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Celý prípad vyšetruje Inšpekcia ministerstva vnútra,"​ povedal Lazarov. 

Na sociálnych sieťach sa množia komentáre vyjadrujúce úprimnú sústrasť rodine, ktorej žiaľ momentálne nezmierni asi nič.

Viac o téme: NehodaSmrťAutonehodaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu