Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

AKTUÁLNE Neprejazdná diaľnica D2: FOTO Kamión skončil mimo vozovky, začal horieť

Požiar kamióna na D2. Zobraziť galériu (7)
Požiar kamióna na D2. (Zdroj: Katarína O.)

BRATISLAVA - V poslednej dobe počuť o nehodách na slovenských cestách snáď z každej strany a takmer každý deň. Výnimkou nie je ani tento utorok. Vodičom smerujúcim po diaľnici D2 v smere do Českej republiky znepríjemnila cestu havária kamióna. Úsek bol neprejazdný. Udalosť si vyžiadala jednu zranenú osobu.

O havárii informovala polícia na sociálnej sieti. "Z dôvodu dopravnej nehody kamióna, ku ktorej došlo na 36 km v smere do Českej republiky, je diaľnica D2 v tomto úseku v súčasnosti neprejazdná. Odklon dopravy je vedený cez Lozorno," priblížili v príspevku. 

Požiar kamióna na D2

Vodičom odporúčali pri prejazde týmto úsekom zvýšiť pozornosť. Na nehodu upozornil prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter aj dopravný servis Zelená vlna. Podľa posledných informácií bol blokovaný pravý jazdný pruh.

Príčina a okolnosti nehody nateraz nie sú známe. Na facebookovej stránke Záhorí.sk - správy z vašej ulice informovali, že po tom, ako sa kamión prevrátil do priekopy, bolo počuť výbuch a vozidlo začalo horieť. Z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave pre topky.sk doplnili, že požiar sa podarilo lokalizovať. Na mieste zasahovalo desať hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. 

Vyslali tam aj dve ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Podľa našich informácií sa vodičovi kamiónu podarilo dostať von z kabíny a skončil v rukách zdravotníkov. Hovorca záchranárov Jozef Minár neskôr doplnil, že približne 50-ročného šoféra previezli s úrazom ramena do nemocnice v Malackách. V akom je stave však priblížiť nevedel.

Neprejazdná D2.
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Na diaľnici D2 začal
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Katarína O.)

 

Viac o téme: NehodaKamiónD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu