Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vodič štvorkolky (20) ťahal za kratší koniec: VIDEO Po čelnej zrážke s autom utrpel ťažké zranenia

V trebišovskom okrese došlo k zrážke auta a štvorkolky.
V trebišovskom okrese došlo k zrážke auta a štvorkolky. (Zdroj: Reprofoto: Facebook-Polícia SR/Košický kraj)

TREBIŠOV - V okrese Trebišov došlo v nedeľu večer k vážnej dopravnej nehode. Čelná zrážka osobného auta so štvorkolkou si vyžiadala aj zranených. Zatiaľ čo vodič auta vyviazol s ľahkými poraneniami, šofér štvorkolky sa zranil ťažko. Polícia zverejnila hrozivé zábery z miesta udalosti a upozornila, aby ľudia jazdili na cestách opatrne.

Ako priblížila košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, podľa doterajších zistení 20-ročný vodič v nedeľu okolo 17. hodiny viedol štvorkolku smerom od obce Čeľovce a Kuzmice (okres Trebišov). Po prejdení pravotočivej zákruty prešiel zo zatiaľ nezistených príčin do protismeru. Tam došlo ku kolízii s protiidúcim vozidlom.  

Čelná zrážka v trebišovskom okrese

"Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič vozidla (24) ľahké zranenia, vodič štvorkolky sa však zranil ťažko," uviedla L. Ivanová. Polícia predbežnú škodu vyčíslila na štyritisíc eur. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia jednotlivých účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: AutoZrážkaŠtvorkolka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu