Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dámy, pozor! VIDEO V Košiciach vyčíňa sexuálny predátor, zaútočil v parku

Košickí policajti pátrajú po sexuálnom predátorovi.
Košickí policajti pátrajú po sexuálnom predátorovi. (Zdroj: Reprofoto:Facebook-Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE - Košických policajtov momentálne zamestnáva zabezpečovanie verejného poriadku v súvislosti s Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji. Okrem iného však majú plné ruky práce aj s vyšetrovaním prípadu sexuálneho násilia v štádiu pokusu. V hľadaní predátora, ktorý útočil v jednom z miestnych parkov, môžete pomôcť aj vy.

Spoznali ste muža, ktorý si pokojne vykračuje chodníkom v Košiciach? Nahláste to polícii! Možno tak pomôžete jeho budúcim obetiam.

Košická polícia pátra po sexuálnom predátorovi
Košická polícia totiž na sociálnej sieti informovala, že vedie vyšetrovanie vo veci sexuálneho násilia v štádiu pokusu. "K udalosti došlo v jednom z košickým parkov koncom mesiaca apríl 2019. V prípade, ak ste na videonahrávke spoznali muža, oznámte to na známom bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo formou súkromnej správy na oficiálnej stránke na Facebooku," uviedli v príspevku.

Keďže ide o citlivý prípad, vyšetrovateľ odmieta zverejniť podrobnejšie informácie. Košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová nespresnila ani to, či muž obťažoval jednu alebo viacero osôb.

Viac o téme: PátraniePolícia KošiceSexuálny predátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu