Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Seredi zadržali trénera boxu: Zverencov mal využívať na predaj drog, on to odmieta

Obvinený Marek G. pózuje na fotke aj s českou hviezdičkou Nelou Slovákovou (vľavo). Zobraziť galériu (2)
Obvinený Marek G. pózuje na fotke aj s českou hviezdičkou Nelou Slovákovou (vľavo). (Zdroj: FB/Marek G.)

SEREĎ - Trénuje deti a pritom si má privyrábať predajom drog. Polícia v Seredi zadržala údajného bossa drogovej skupiny Mareka G. Súd rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Polícia v Seredi zadržala trénera boxu, ktorý je obvinený zo závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. Deti, ktoré trénuje, mal údajne na predaj drog zneužívať. Informovala o tom televízia Markíza

Podľa jej informácií má Marek G. predávať drogy už 15 rokov. Sudca v Galante ho poslal do väzby. Údajný drogový boss však svoju vinu popiera a odmieta aj tvrdenia, že by na predaj drog zneužíval svojich zverencov. 

Dvakrát zadržaný

Mareka G. spolu s ďalšími dvoma mužmi zadržali aj v januári tohto roku. „Policajti NAKA v rámci drogovej akcie zadržali 3 osoby, vykonali prehliadky vozidiel na benzínovom čerpadle pri Žarnovici, domové prehliadky v Banskej Bystrici a Seredi. Celkovo bolo zaistených 210 g metamfetamínu. Naďalej prebieha dokumentovanie trestnej činnosti zadržaných a bližšie sa vyjadríme až po ich vykonaní,“ informovali vtedy policajti.

Viac o téme: BossDrogyZatknutiePolícia Sereď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu