Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálny zločin v Snine: Dvojica si vypila, mladík (23) skončil s nožom v hrudníku

Ilustračná foto. Zobraziť galériu (3)
Ilustračná foto. (Zdroj: Getty Images)

SNINA - Políciu v Snine zamestnal závažný zločin. V jednom z bytov na Študentskej ulici došlo v pondelok vo večerných hodinách k pokusu o vraždu. Či sa pod otrasný čin podpísal prítomný alkohol a čo bolo dôvodom napadnutia, je v súčasnosti predmetom vyšetrovania.

Ako upresnila prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, 41-ročná žena bodla svojho 23-ročného druha do hrudníka. "Obaja boli po predchádzajúcej konzumácií alkoholu," upresnila. 

Brutálny zločin v Snine:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Prečo tak žena konala a čo bolo príčinou tejto tragédie, polícia intenzívne preveruje. "Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu v nemocnici. Žena bola zadržaná a bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru  v Prešove útočníčke vzniesol obvinenie z  obzvlášť závažného  zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu," dodala hovorkyňa. 

Ak sa žene preukáže vina, môže skončiť za mrežami na 20 až 25 rokov. "Vyšetrovateľom bude spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do väzby," dodala Ligdayová.

Viac o téme: BodnutiePokus o vražduSnina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu