Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladá žena si v okrese Levice prežila peklo: VIDEO Nútený sex s desiatkami mužov, facky aj kopance

Peklom si musela prejsť len 19-ročná žena, ktorá bola nútená prostitúcii s desiatkou mužov denne. Zobraziť galériu (3)
Peklom si musela prejsť len 19-ročná žena, ktorá bola nútená prostitúcii s desiatkou mužov denne. (Zdroj: Prezídium Policajného zboru)

LEVICE - Drsný prípad, ktorý sa odohral v Levickom okrese, naháňa strach. Len 19-ročnú ženu tu mali nútiť k prostitúcii, sexom s desiatkou mužov denne však jej trápenie nekončilo. Dvojica, ktorá na nej mala zarábať, si totiž rešpekt podľa polície vynucovala násilím. Ich obeť navyše mali úplne odrezať od okolitého sveta.

Všetko sa začalo minulý rok. Lívia (34) mala zlákať ženu do svojho domu v okrese Levice na pomocné práce v domácnosti. Bola to však len zámienka. Miesto toho jej oznámili, že bude prostitútkou. Erik (38) jej mal založiť profil, kde okrem informácií o tom, aké sexuálne služby bude poskytovať a za koľko, nechýbali ani šteklivé zábery v spodnej bielizni. O šokujúcom prípade informovala polícia na sociálnej sieti.

Líviu a Erika obvinili zo zločinu obchodovania s ľuďmi

"Mladá žena bola denne nútená k prostitúcii na rôznych odľahlých miestach v levickom okrese v autách a neskôr aj na ulici v Nitre a v Bratislave," priblížila polícia. Dvojica ju sledovala z vozidla, dokonca ju kontrolovali aj cez mobil. Kontakt s ľuďmi mimo prostitúcie neprichádzal do úvahy.

Peklom si musela prejsť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Prezídium Policajného zboru)

Bitky, vyhrážanie, oblievanie studenou vodou. Dokonca aj facky a kopance. Tým všetkým si dvojica mala vynucovať poslušnosť. Život, ku ktorému ju mali nútiť bol doslova peklom, denne sa na žene ukájala aj desiatka cudzích mužov. Peniaze, ktoré za služby zaplatili, si však mali nechávať Lívia a Erik. 

Peklom si musela prejsť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Prezídium Policajného zboru)

Obaja však teraz čelia spravodlivosti. "Líviu L. a Erika Š. už vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii obvinil zo zločinu obchodovania s ľuďmi. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Stíhaní sú vo väzbe," doplnila polícia.

Viac o téme: Polícia LeviceNútená prostitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu