Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajný zásah na jednej z humenských škôl: U študentky našli podozrivú látku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

HUMENNÉ - Študentka jednej z humenských stredných škôl u seba v taške prechovávala neznámu zelenú sušinu. Polícia to zistila pri štvrtkovej (15.11.) preventívno-bezpečnostnej akcii s názvom Čisté školy.

"Dopoludnia v dvoch triedach služobný policajný pes 'skontroloval' tašky stredoškolákov a v jednej z tried označil školskú tašku patriacu 15-ročnej študentke. Išlo o podozrenie z prítomnosti omamných a psychotropných látok. Dievča následne počas osobnej prehliadky z tejto tašky vydalo tri plastové dózy s obsahom neznámej zelenej sušiny v presne nezistenom množstve, ako aj jednu sklenenú dózu, tzv. bongo, určenú na užívanie marihuany," priblížila v piatok prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Zaistené veci a látky polícia podľa jej ďalších slov zaslala na kriminalisticko-expertízne skúmanie. "Prípadom sa zaoberá poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom, ktorý na základe tejto skutočnosti začal vo veci trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: ŠtudentkaHumennéNeznáma látka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu