Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovské nešťastie pri Nitre, poľovačka sa skončila tragicky: FOTO Mladá žena (†29) neprežila

Mladá 29-ročná Dada tragicky zahynula počas poľovačky Zobraziť galériu (3)
Mladá 29-ročná Dada tragicky zahynula počas poľovačky (Zdroj: Facebook/Vizsa Club Slovakia)

MOJMÍROVCE - Obrovské nešťastie sa stalo v sobotu podvečer v Mojmírovciach pri Nitre. Mladá žena šla na poľovačku. Bohužiaľ, domov sa už nikdy nevráti. Polícia úmrtie 29-ročnej ženy momentálne vyšetruje.

Pri poľovačke na bažanty prišla o život 29-ročná žena z Nedašoviec v okrese Bánovce nad Bebravou.  Žena bola účastníčkou poľovačky ako honec so psom. „K nehode malo pravdepodobne prísť pri prebíjaní zbrane poľovníka. Prípad vyšetrujeme,“ uviedla polícia na svojom Facebooku. Jej blízki u klubu si uctili jej pamiatku na sociálnej sieti. 

Mladá 29-ročná Dada tragicky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Vizsa Club Slovakia)

Nešťastie sa stalo v sobotu v bažantnici neďaleko Veľkej doliny pri Mojmírovciach v okrese Nitra. Tragédia sa stala pravdepodobne pri prebíjaní brokovej zbrane zatiaľ nestotožneného poľovníka. Po strele do chrbta bola žena prevezená do nemocnice v Nitre, kde zraneniam podľahla. „Okolnosti a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania. Polícia vedie trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková. 

Viac o téme: TragédiaPoľovačkaNitraMojmírovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu