Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia hľadá neznámeho páchateľa: V obci Svätý Kríž sa vlámal do bytov, pomôžte pri pátraní

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

SVÄTÝ KRÍŽ – Polícia v súčasnosti intenzívne pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa mal v utorok 16. októbra vlámať do bytov v obci Svätý Kríž v okrese Liptovský Mikuláš. Odcudzil finančnú hotovosť, viacero predmetov zo žltého kovu či hodinky. Majiteľom spôsobil krádežou škodu vo výške viac ako 3.000 eur a poškodením zariadenia škodu viac ako 230 eur.

Žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová informovala, že neznámy páchateľ vošiel do bytových domov v Svätom Kríži v dopoludňajších hodinách. Nezisteným predmetom vypáčil uzamknuté vchodové dvere do troch bytov. „V prípade začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci pokračovacieho zločinu krádeže a pokračovacieho prečinu porušovania domovej slobody,“ uviedla.

Polícia hľadá neznámeho páchateľa:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ v Žiline)

Polícia v Liptovskom Mikuláši v súvislosti s vyšetrovaním žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po neznámom páchateľovi, resp. páchateľoch. „Vyzývame občanov, aby boli obozretní a všímaví k pohybu neznámych ľudí v blízkosti ich domov, bytov, v ich obciach. Akýkoľvek pohyb neznámych ľudí, ktorých správanie sa môže javiť ako podozrivé je potrebné ihneď oznámiť,“ doplnila Balogová s tým, že takúto informáciu môžu občania polícii poskytnúť telefonicky na linke 158, osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Viac o téme: PátranieVlámanieSvätý Kríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu