Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Oslava na chate sa zmenila na obrovskú tragédiu! Záhadná smrť Lenky (†24), jej láska skončila v base

Lenka prišla o život tragickým spôsobom Zobraziť galériu (4)
Lenka prišla o život tragickým spôsobom (Zdroj: Facebook/Lenka)

ZVOLEN - Obrovská tragédia! Koncom minulého týždňa vyhasol život mladej Lenky z obce blízko mesta Zvolen. Po nešťastnej bitke utrpelo dievča vážne poranenia hlavy, ktorým v nemocnici podľahla. Jej blízki sa s ňou vo štvrtok rozlúčili.

Tragická udalosť sa odohrala minulý týždeň v sobotu nad ránom v obci pri Zvolene. Podľa našich informácií sa nešťastie stalo na chate, kde mala byť dievčina spolu so svojím priateľom Jarom a ďalšími známymi. Počas akcie malo neskôr dôjsť k bitke medzi jej priateľom a jeho kamarátom. Život tejto milej a vysmiatej dievčine už nikto nevráti.

Lenka prišla tragicky o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Lenka)

Tragická rana

Podľa našich informácií išlo o 24-ročnú Lenku z obce pri Zvolene. Niekto z účastníkov chaty zavolal záchranku pred treťou hodinou ráno. Lenka mala vážne poranenia hlavy, ktoré jej spôsobili poruchu vedomia a krvácanie do mozgu. Záchranári ju oživovali a previezli do nemocnice v Banskej Bystrici. Lekárom sa však tento mladý život už nepodarilo zachrániť. Len nedávno sa Lenka chválila šťastnými fotkami na sociálnych sieťach, dnes je, bohužiaľ, všetko inak. 

Lenka prišla tragicky o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Lenka)

Výjazd záchranárov potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Okolnosti hrôzostrašnej tragédie zatiaľ nie sú známe. Údajne malo dôjsť k bitke medzi jej priateľom Jarom a jeho kamarátom. Existuje však niekoľko verzií, čo sa mohlo na chate udiať.

Obvinili jej priateľa

Podľa jednej z nich sa mala Lenka nešťastne pripliesť do bitky medzi Jarom a jeho kamarátom. Počas nej ju mali nešťastne sotiť tak, že utrpela ťažké poranenia hlavy. Podľa našich informácií však niektorí svedkovia tvrdia, že ju mal Jaro udrieť päsťou do hlavy, po údere stratila vedomie. Jej blízki sa s ňou rozlúčili vo štvrtok. V prípade prebieha trestné stíhanie a jej priateľ je v súčasnosti obvinený. Polícia kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu neposkytuje žiadne informácie. 

Lenka prišla tragicky o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Lenka)

Viac o téme: SmrťBanská BystricaLenkaZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu