Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dráma v Lučenci: FOTO Tínedžer na motocykli zrazil otca s dcérkou, nepomohol ani priechod pre chodcov

Motocyklista zrazil na priechode pre chodcov muža s 11-ročnou dcérou. Zobraziť galériu (3)
Motocyklista zrazil na priechode pre chodcov muža s 11-ročnou dcérou. (Zdroj: polícia)

LUČENEC – Nezodpovedný vodič motocykla (18) zrazil priamo na priechode pre chodcov 38-ročného muža, po ktorého boku išla jeho 11-ročná dcérka. Obaja chodci, ktorým mladík nedal prednosť, tlačili bicykel. Dievčatko v dôsledku nehody utrpelo zranenia s dobou liečenia 32 dní. Muž a 18-ročný vinník sa zranili ľahko.

Rodinná prechádzka otca (38) a jeho maloletej dcéry (11) po ulici Železničnej ulici v Lučenci sa skončila drámou. Vodič motocykla Jawa (18) z Panických Draviec, ktorý jazdil po ulici Martina Rázusa smerom na inkriminované miesto, nedal prednosť chodcom, ktorí prechádzali z pohľadu vodiča z ľavej strany na pravú po priechode pre chodcov. Krajská hovorkyňa PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová uviedla, že spomínaný incident sa stal v utorok 5. júna o 14:38 hodine.

Motocyklista zrazil na priechode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

„Vodič motocykla a chodec utrpeli pri nehode ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní a maloletá chodkyňa podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do tridsaťdva dní ak nenastanú komplikácie,“ priblížila Faltániová s tým, že alkohol u vodiča sa nepreukázal.

Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Na mieste mu bol zadržaný vodičský preukaz a odhadovaná škoda sa vyčíslila na 200 eur. „Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví,“ dodala policajná hovorkyňa.

Motocyklista zrazil na priechode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: NehodaLučenecMotocykelChodci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu