Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Irina (†18) sa odfotila na balkóne prešovského internátu: O mesiac sa jej stal osudným!

Irina Zobraziť galériu (3)
Irina (Zdroj: Foto: FB/Irina Lozynska)

PREŠOV - Obrovské nešťastie sa stalo v pondelok neskoro večer na jednom z prešovských internátov. Z ôsmeho poschodia vypadla krásna študentka Irina z Ukrajiny. Podľa našich informácií mala v minulosti samovražedné sklony.

Krásna Irina z ukrajinského mesta Ivano-Frankivsk na juhozápade krajiny by v septembri oslávila 19 rokov. Študovala v prvom ročníku na Fakulte výrobných technológií so sídlom v Prešove Technickej univerzity v Košiciach.

Nevedno, čo sa v osudný večer stalo, no Irina vypadla z 8. poschodia internátu na Budovateľskej ulici číslo 13 v Prešove.  "Včera (28.5.2018) vo večerných hodinách došlo za doposiaľ bližšie nezistených okolností k pádu 18-ročného dievčaťa z balkóna 8. poschodia vysokoškolského internátu na Budovateľskej ulici v Prešove," potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.  

Irina sa na balkóne vysokoškolského internátu technickej univerzity v Prešove fotila v apríli. Obrázok zverejnila na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (3)
Irina sa na balkóne vysokoškolského internátu technickej univerzity v Prešove fotila v apríli. Obrázok zverejnila na sociálnej sieti.  (Zdroj: Foto: FB/Instagram Irina L.)

Nešťastie sa stalo v pondelok krátko pred pol desiatou večer, na mieste boli všetky záchranné zložky. Obhliadajúci lekár už mohol skonštatovať len smrť. Podľa našich informácií sa mala Irina v osudný večer pohádať s priateľom. Zatiaľ nevedno, či za obrovskou tragédiou stála práve hádka. Dievčina mala mať podľa niektorých známych v minulosti samovražedné sklony. Prípadné požitie alkoholu určí až pitva nebohej.  

Polícia sa prípadom zaoberá a zisťuje okolnosti, za akých k nešťastiu došlo.  "Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a preveruje všetky okolnosti, ktoré nešťastiu predchádzali," uzavrel policajný hovorca. 

Irina (†18) sa odfotila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Irina Lozynska)

 

Viac o téme: TragédiaInternátPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu