Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pátranie úspešné: Lukáš (12) zo Žiliny sa našiel živý a zdravý

Lukáš Hemčík
Lukáš Hemčík (Zdroj: KR PZ Žilina)

ŽILINA - Polícia v Žiline pátra po nezvestnom 12-ročnom chlapcovi Lukášovi Hemčíkovi z obce Rosina v okrese Žilina. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Maloletý nezvestný odišiel z trvalého bydliska v sobotu 12. mája 2018 o 11.45 hodine na miestne ihrisko v obci Rosina, odkiaľ odišiel na doposiaľ nezistené miesto. Nezvestného naposledy videla matka, ktorej hovoril, že ide na futbalové ihrisko.

Chlapec meria 140 cm, je silnejšej postavy a váži 50 kg. Má krátke vlasy čiernej farby, čierne oči, zdanlivý vek 14 rokov. Na sebe mal oblečenú krátku košeľu modrej farby, krátke modré nohavice a tenisky modrej farby.

Akékoľvek informácie k nezvestnému maloletému žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.

Chlapec sa našiel živý a zdravý

Polícia v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnom 12-ročnom chlapcovi Lukášovi Hemčíkovi z obce Rosina v okrese Žilina. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.Nezvestná maloletá osoba bola aj na základe medializácie vypátraná a je v poriadku.

Lukáš Hemčík
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Viac o téme: PátraniePolícia Lukáš Hemčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu