Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická smrť Ľuboša (†41): Odpadol a už viac nevstal, vydesená manželka mu nemohla pomôcť

Ľubošova nečakaná smrť otriasla jeho rodinou i priateľmi. Zobraziť galériu (2)
Ľubošova nečakaná smrť otriasla jeho rodinou i priateľmi. (Zdroj: FB/Tomáš Kozák)

PRIEVIDZA - Mal to byť obyčajný rodinný deň, no skončil tragédiou. Ľuboš sa s manželkou a svojimi deťmi na výlet na bicykloch. Zrazu odpadol a už mu nebolo pomoci. Manželka sa ho snažila oživiť, ale nedokázala mu pomôcť. Ľuboš zomrel v mladom veku na infarkt.

Minulý týždeň v piatok sa so 41-ročným Ľubošom rozlúčila jeho rodina a známi. Rodinu postihla tragédia, ktorú nikto nečakal. Ľuboš sa so svojou manželkou a deťmi vybral na výlet na bicykloch v obci Poruba pri Prievidzi. Deti išli pred rodičmi, keď Ľuboš odrazu zosadol z bicykla, lebo mu prišlo zle.

Manželka mu už nedokázala pomôcť

Manželka sa vyľakala a pribehla k nemu. Snažila sa zavolať pomoc a oživiť ho, no nič nepomohlo. Ľuboš zomrel na infarkt. Zanechal po sebe manželku a tri malé deti, pričom najmenšia Adelka nemá ani rok. Tragická udalosť zasiahla celú rodinu a všetkých jeho priateľov, ktorí naňho spomínajú len v dobrom.

"V piatok sa s tebou máme navždy rozlúčiť, ale nechcem tomu veriť. Bol si tým najlepším nadriadeným, kolegom a priateľom, akého si človek mohol želať," napísal na Facebooku jeho priateľ Tomáš. Všetci naňho spomínajú ako na večne usmiateho muža, ktorý neváhal pomôcť vždy, keď bolo potrebné. "Večne usmiaty, ochotný pomôcť vo veciach pracovných i súkromných. Vedel si povzbudiť a motivovať ako nikto iný."

Tragická smrť Ľuboša (†41):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Ivana)

Obrovský smútok

Veľa jeho priateľov sa stále nedokáže zmieriť s jeho náhlou smrťou. "Ja stále tomu nemôžem uveriť... Ani nechcem," napísala Jana. "Preboha a čo sa stalo, veď nedávno sme ho stretli s rodinkou na zmrzline ešte začiatkom apríla," pýta sa Vanesa. Všetkých informácia šokovala.

"Bolo mi cťou prežiť časť života spoločne s tebou... škoda, že tak krátko. Dlho mi potrvá, kým to pochopím, prečo práve ty a takto. Nechal si tu svoju milovanú ženu a tri úžasné nádherné deti, ktorých tvoj nečakaný odchod bolestne zasiahol. Veď najmladšia Adelka nemá ani rôčik," dodáva ďalej na sociálnej sieti Tomáš, ktorý za Ľubošom smúti. Dodal, že to bola skvelá rodina a teraz sa im snaží aspoň finančne pomôcť.

"Preto aj touto cestou žiadam priateľov tvojich, mojich a všetkých, ktorí chcú pomôcť tvojej skvelej rodinke v tejto ťažkej chvíli, že tak môžu spraviť ĽUBOvoľným (ešte aj tu je tvoje meno kamarát) príspevkom," dodáva Tomáš.

Viac o téme: SmrťInfakrtĽuboš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu