Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Hrozivá nehoda za Kysuckým Novým Mestom: Cestu museli uzavrieť, tvoria sa rozsiahle kolóny

Zásah pri Kysuckom Novom Meste Zobraziť galériu (4)
Zásah pri Kysuckom Novom Meste (Zdroj: Foto: HAZZ)

RADOĽA – Vážna dopravná nehoda sa stala na ceste za Kysuckým Novým Mestom v katastri obce Radoľa. Úsek cesty 1/11 za Kysuckým Novým Mestom v katastri obce Radoľa, ktorý vo štvrtok dopoludnia pre odstraňovanie následkov dopravnej nehody úplne uzavreli, je už plne prejazdný. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Ako potvrdil hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík, na ceste sa zrazilo osobné auto s nákladným. Vodiča auta previezli na ošetrenie. Alkohol v dychu vodičov polícia nezistila. Nehoda sa stala dnes ráno krátko po pol siedmej. Podľa polície sa v oboch smeroch vytvorila kolóna.

FOTO Hrozivá nehoda za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

"Na mieste udalosti momentálne zasahujú hasiči z Kysuckého Nového Mesta a Žiliny. Pri nehode došlo k prevráteniu návesu kamióna a jedna osoba ostala zakliesnená v osobnom vozidle. Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu a pokračujú v prácach na sprejazdnenie vozovky," uviedol hovorca žilinských policajtov Marek Panák. 

FOTO Hrozivá nehoda za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Cesta bola uzavretá

Na vozovke bol vysypaný štrk a v úseku sa tvorili rozsiahle kolóny. Obchádzková trasa pre nákladnú dopravu bola cez horský priechod Makov – cesta 1/10, osobné vozidlá mohli čiastočne a veľmi obmedzene prejsť cez Kysucké Nové Mesto. V úseku boli policajné hliadky. 

 

Viac o téme: NehodaRadoľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu