Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia vyšetruje konflikt dvoch osôb: Zápasili na vozovke, jedna z nich je na invalidnom vozíku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia vyšetruje trestný čin výtržníctva, účastníkom konfliktu dvoch osôb bol aj muž na vozíku. Informoval o tom v pondelok bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Hliadka spozorovala dnes v čase o 07.30 h  v blízkosti Račianskeho mýta, v ľavom jazdnom pruhu na vozovke fyzický konflikt dvoch osôb. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dvoch mužov, ktorí spolu zápasili, pričom jeden z nich bol na invalidnom vozíku. Zároveň mal tento muž v ruke kus skla, s ktorým pravdepodobne spôsobil druhému mužovi viaceré rezné poranenia," uviedol Szeiff.

Policajná hliadka mužov vyzvala, aby upustili od protiprávneho konania. Muž na vozíku ale na výzvy nereagoval, mal sa správať agresívne a s kusom skla sa podľa strážcov zákona pokúsil zaútočiť aj na členov policajnej hliadky. "Nakoľko muž na opakované výzvy na upustenie od protiprávneho konania nereagoval, v napádaní zúčastnených osôb pokračoval, v súlade so zákonom boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. Šesťdesiatštyriročný muž bol následne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný za účelom vykonania potrebných úkonov na príslušné policajné oddelenie," doplnil Szeiff.

Poškodený 44-ročný muž bol privolanou RZP prevezený na ošetrenie do jednej z nemocníc. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre podozrenie z trestného činu výtržníctva.

Viac o téme: InvalidVýtržníctvoRačianske mýto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu