Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PRÁVE TERAZ Nehody medzi Sencom a Bratislavou upchali D1: Poriadne zdržanie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Diaľnica D1 v smere zo Senca do Bratislavy bola dnes popoludní ťažko prejazdná. V dôsledku nehôd, ktoré sa stali za Sencom a tiež pri Vajnoroch, boli blokované dva jazdné pruhy. Teraz však vyvstal podobný problém na opačnej trase.

Centrum dopravných informácií Stellacentrum informuje, že následky dopravnej nehody odstraňujú na D1, v smere z Bratislavy do Senca. Čiastočne blokované sú dva jazdné pruhy, v kolóne sa zdržíte minimálne 30 minút.

Kolóna je aj na D1 na obchvate Bratislavy, zdržíte sa od letiska až po koniec Prístavného mosta. Stellacentrum odporúča použiť zjazd z diaľnice pri Vajnoroch a pokračovať do cieľa cez mesto.

Takto vyzerala nehoda, ktorá blokovala D1 zo Senca do Bratislavy

Kolóna na D1

Rozsiahle kolóny sú aj v úseku cesty medzi Ivachnovou a Ružomberkom

V úseku cesty prvej triedy medzi Ivachnovou a Ružomberkom sa tvoria rozsiahle kolóny. Vodiči sa tu zdržia niekoľko desiatok minút. Kolóny sa začínajú tvoriť už v úseku, kde končí diaľnica D1 a začína cesta prvej triedy. Premávka na Liptove bola mimoriadne zhustená už od začiatku veľkonočných sviatkov, no ani v utorok sa situácia výraznejšie nezmenila. Na dopravu tak musia dohliadať policajné hliadky.

PRÁVE TERAZ Nehody medzi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FOTO TASR - Miroslava Siváková)

Upchaté cesty sa stali veľkým problémom nielen pre vodičov prechádzajúcich cez Ružomberok, ale sú príťažou aj pre domácich -  negatívne ovplyvňujú život v okolitých obciach. „Situácia naozaj nie je dobrá. Už minimálne dvakrát som to musel riešiť tak, že som zavolal na Okresné riaditeľstvo Policajného zboru, aby prišla polícia a zastavila premávku na ceste prvej triedy, pretože domáci sa s autami jednoducho nemohli dostať z obce,“ uviedol prednedávnom starosta obce Liptovské Sliače Milan Frič. 

PRÁVE TERAZ Nehody medzi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FOTO TASR - Miroslava Siváková)

Starosta tvrdí, že keby v úseku nebola rozpracovaná diaľnica, tlačil by na vybudovanie kruhového objazdu. „Kedy však bude diaľnica, je otázne,“ dodal.

PRÁVE TERAZ Nehody medzi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FOTO TASR - Miroslava Siváková)

Viac o téme: NehodyDiaľnicaD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu