Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nočná mora každého šoféra: VIDEO Kamión v protismere, vodič zoči-voči hrobárovi

Vodičovi do protismeru vbehol kamión
Vodičovi do protismeru vbehol kamión (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Polícia do svojej schránky na Facebooku dostala naozaj kuriózne video. Ide o situáciu, z ktorej každému vodičovi nabehnú zimomriavky. Predstavte si, že idete po dvojprúdovej rýchlostnej ceste. Kamionista ide v pravom a vy v ľavom jazdnom pruhu. No naraz sa oproti vám vynorí ďalší kamión - idúci v protismere. Nebyť pohotového vodiča v osobnom automobile, incident mohol skončiť katastrofou.

Polícia Slovenskej republiky na podnet užívateľa zverejnila na svojej sociálnej sieti video, ktoré desí. Incident sa odohral 5. februára na jednosmernej dvojprúdovej rýchlostnej ceste štyridsaťosem minút po polnoci. Vodič idúci v osobnom automobile sa uberal v ľavom jazdnom prúde v dostatočnom odstupe od kamiónu, ktorý bol na pravej strane vozovky. No zrazu vznikla situácia, ktorú by nečakal ani ten najskúsenejší vodič. Zoči-voči vodičovi riadiacemu osobný automobil sa naraz zjavil kamión, ktorý sa dostal do protismeru.

Papaláš v porsche letel pri Košiciach obrovskou rýchlosťou: Policajti ho prirovnali k stíhačke

„Kým by mi trklo, že ide oproti mne kamión a pochopil by som, že ide v protismere, to by bolo ako v Kobre 11,“ komentoval video Karol. Užívateľ Martin zasa podotkol, že keby si to pohotový vodič včas neuvedomil, tak by sa z incidentu stala reťazová havária.

Viac o téme: NehodaKamión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu