Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slováci sa hádajú, kto je vinníkom: Musíte vidieť, VIDEO traja vodiči a centimetre od tragédie

Polícia zverejnila šokujúce zábery, kedy vodiča od nehody delili centimetre
Polícia zverejnila šokujúce zábery, kedy vodiča od nehody delili centimetre (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Polícia na svojej sociálnej sieti zverejnila ďalšie autentické video. Tentoraz pri kolízii troch vodičov zohrala hlavnú úlohu šťastena. Pozrite si napínavý kamerový záznam, ktorý vzbudil množstvo protichodných názorov. Jedno je však isté, od reťazovej zrážky delili autá len centimetre.

Kriminalisti na svojom Facebooku publikovali video ako z akčného filmu. Vodič, ktorý mal vo svojom automobile zabudovanú kameru, zachytil hororové centimetre, ktoré ho delili od zrážky. Video má dosiaľ takmer 14-tisíc zhliadnutí, no napriek tomu sa užívatelia sociálnej siete nevedia zhodnúť, kto bol prvotným vinníkom. „Pán (alebo pani) v červenom aute išiel, až odrazu zastal v pruhu, ktorý je len pre smer rovno, lebo sa zľakol, že ak sa mu nepodarí odbočiť doľava, tak už nikdy,“ napísala svoje stanovisko polícia.

Na to reagoval Stanislav, ktorý si myslí, že celý incident zapríčinil vodič, ktorý natáčal. „Mohla byť za tým porucha, poprípade zastalo to červené auto pred priechodom pre chodcov. Jediný, kto ohrozil premávku, bol ten, čo kameroval a ohrozil vedľa idúce auto, keďže vošiel do jeho pruhu,“ komentoval video Stanislav.

Ján to vidí rovnako ako Stanislav. Napísal, že vodič idúci v aute s kamerou nedodržal bezpečnú vzdialenosť a následne spáchal ďalší priestupok, keď vošiel do jazdnej dráhy vodičovi idúcemu po pravej strane. „Vám treba odobrať vodičák a čím skôr, tým lepšie. Urobíte tým menej škody ako úžitku,“ odkazuje Ján vodičovi s kamerou „No ja vidím chodca naľavo, skôr si myslím, že auto preto zastalo,“ zapojila sa do horlivej diskusie Martina.

Vladimír skonštatoval, že pokiaľ sa vodič, ktorý zastal na priechode, len zľakol, je to ešte v poriadku. „Jedno šťastie, že sa len "zľakol," že neodbočí. Ak by zastavil kvôli tomu, že nejaké dieťa bežalo cez priechod, tak sa pozeráme na celkom iné zábery,“ napísal svoj názor Vladimír.

Viac o téme: NehodaVodičZrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu