Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nehoda pri Prešove: Nákladiak vletel do protismeru, zrážka s rodinou s tromi deťmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

PREŠOV - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes dopoludnia pri Prešove. Po zrážke osobného auta so zásobovacím skončil v nemocnici dvojročný chlapček.

Nehoda sa stala dnes krátko pred pol desiatou dopoludnia na ceste medzi obcami Župčany a Svinia. Ako nás informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová, nákladné vozidlo Iveco prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s oproti idúcim mercedesom.

Po nehode zasahovali na mieste privolaní záchranári. "Záchranári na mieste ošetrili muža (28), ktorý utrpel úraz hlavy a previezli ho do nemocnice v Prešove. Do rovnakej nemocnice transportovali aj ďalšieho účastníka nehody – dieťa. Vzhľadom na jeho vek však neposkytneme viac informácií," uviedola hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Zranené dieťa

V mercedese sa viezla podľa informácií televízie Markíza rodina s tromi detičkami. Štvorročné dvojičky a ich dvojročný braček boli prípútaní v autosedačkách. V nemocnici mal skončiť práve najmladší člen posádky, jeho zranenia by však nemali byť vážne. Požitie alkoholu polícia u vodičov nezistila, na aute bola predbežná škoda vyčíslená na 8500 eur. 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: NehodaPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu