Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Smrteľná nehoda v Trenčíne: Taxikár zrazil kamarátky, ktoré išli z kostola, jedna neprežila

Vodič zrazil Košičanku Zobraziť galériu (3)
Vodič zrazil Košičanku (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Vážna dopravná nehoda sa stala minulý týždeň v Trenčíne. Taxikár Peter zrazil na priechode pre chodcov dve dôchodkyne, ktoré sa večer vracali z kostola. Jedna z nich, žiaľ, zomrela (†75).

Nešťastie sa stalo v sobotu večer v Trenčíne. Taxikár Peter (22) z Horného Sŕnia jazdil na Škode Octavia po Ulici M.R.Štefánika smerom von z mesta. Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, nedal prednosť chodkyniam, ktoré kráčali po priechode pre chodcov v smere od sídliska Sihoť k Ulici pred poľom. Zrazil ich. "71-ročná žena utrpela vážne zranenia, jej o 4 roky staršia kamarátka (†75) zomrela na následky zranení  v fakultnej nemocnici v Trenčíne," doplnila Antalová. Vodič Peter neutrpel žiadne zranenie. Na škodovke vznikla škoda približne 1.500 eur.

FOTO Smrteľná nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. Na mieste nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. "Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela Antalová. 

FOTO Smrteľná nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaSmrťTaxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu