Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Juraj sadol do auta poriadne pod parou: FOTO Pri dychovej skúške nafúkal až štyri promile

Vodič nafúkal takmer 4 promile Zobraziť galériu (2)
Vodič nafúkal takmer 4 promile (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Šofér Juraj nafúkal takmer štyri promile alkoholu. Ako agentúru SITA informuje hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová, policajti Obvodného oddelenia z Nového Mesta nad Váhom v sobotu večer zastavili a kontrolovali na ceste II/504 na ul. Klčové v Novom Meste nad Váhom Škodu Felicia, ktorú riadil 43-ročný Juraj z Trenčianskych Bohuslavíc.

Vodiča policajti vyzvali k predloženiu dokladov potrebných k vedeniu vozidla a k vykonaniu dychovej skúšky. Juraj sa dobrovoľne dychovej skúške podrobil. Výsledok dychovej skúšky bol pozitívny. Na alkoteste svietila hodnota neuveriteľných 1,90 mg/l , čo predstavuje 3,96 promile alkoholu.

Vodič nafúkal takmer 4
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Následne policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode. Po lekárskom vyšetrení ho umiestnili do policajnej cely. Juraja poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu obvinil z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Za uvedený trestný čin v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. O tom, aký trest za jazdu pod vplyvom alkoholu dostane, bude dnes rozhodovať sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom.

Viac o téme: Alkohol za volantomDychová skúškaNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu