Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vážna nehoda na D2 v Bratislave: Po zrážke troch áut sú zranené aj deti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: HAZZ)

BRATISLAVA - Skoro ráno sa stala v hlavnom meste dopravná nehoda. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Zrazili sa tri autá, pričom sa zranilo viacero osôb. Medzi nimi sú aj deti.

Bratislavskí hasiči zasahujú pri dopravnej nehode na diaľnici D2 v smere od zjazdu Bory Mall do mesta. Zranilo sa pri nej viacero osôb vrátane detí, informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

      

FOTO Vážna nehoda na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Ako informovala hovorkyňa bratisalvských policajtov Lucia Mihalíková, k nehode došlo v úseku 56. kilometra krátko po 06.45 hodine. Zrazili sa tri za sebou idúce autá. Vodič Volkswagenu Caddy sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu a narazil do pred ním idúceho Renaultu Megane, ktoré v dôsledku zrážky narazilo do Hyundaia i 30. 

Záchranári po nehode preziezli dve deti z volkswagenu na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, pričom zranenie sa potvrdilo u jedného z nich. "Požitie alkoholických nápojov bolo u všetkých vodičov zúčastnených na tejto dopravnej nehode vylúčené. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená celkom na 15.000 eur," doplnila Mihalíková.  

FOTO Vážna nehoda na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

„Dnes, 11. januára 2018, bola krátko pred siedmou hodinou rannou nahlásená dopravná nehoda dvoch osobných automobilov na diaľnici D2 v smere od zjazdu Bory Mall do mesta. Prieskumom bolo zistené, že ide o nehodu troch vozidiel so zranenými osobami, medzi ktorými boli aj deti,“ uviedlo operačné stredisko.

„Môžem potvrdiť, že záchranári po nehode ošetrili dve deti a previezli ich do nemocnice. Vzhľadom na ich vek však neposkytneme bližšie informácie,“  povedala hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

Hasiči poskytli osobám predlekársku prvú pomoc, vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a zasypali uniknuté prevádzkové kvapaliny. Na mieste zasahuje deväť hasičov s dvoma kusmi techniky.

Viac o téme: NehodaD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu