Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Novoročná tragédia: FOTO Obrovský náraz, vodička (†24) vyletela z auta, bola na mieste mŕtva

Len necelé dve hodiny sa pri Hlohovci stala smrteľná nehoda, ktorú neprežila 24-ročná vodička. Zobraziť galériu (4)
Len necelé dve hodiny sa pri Hlohovci stala smrteľná nehoda, ktorú neprežila 24-ročná vodička. (Zdroj: Facebook/HaZZ)

TRNAVA - Len necelé dve hodiny po polnoci musela na diaľnici zasahovať trnavská polícia. Mladá vodička z dosiaľ nezistených príčin havarovala. Bohužiaľ, prešla do protismeru a zrážke sa nedalo zabrániť. Vodička z Gelnice utrpela ťažké zranenia a zomrela.

Trnavská diaľničná polícia musela necelé dve hodiny po polnoci zasahovať pri tragickej dopravnej nehode. "Už hodinu a pol po polnoci musela polícia dokumentovať tragickú dopravnú nehodu. Stala sa na diaľnici D1 pri Hlohovci asi o pol druhej ráno," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. Nehoda sa stala na 57. kilometri diaľnice D1 v smere z Hlohovca do Trnavy v katastri obce Siladice.

Len necelé dve hodiny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Pri udalosti sa zrazili 3 osobné motorové vozidlá. Bohužiaľ, nehodu neprežila mladá 24-ročná vodička z Gelnice, ktorá po náraze vyletela z vozidla. Ďalšie dve osoby utrpeli zranenia rôzneho charakteru. "Viedla auto Ford Fiesta v smere od Hlohovca na Trnavu. Z nezistených príčin narazila do zvodidiel na pravej strane. V dôsledku toho bolo auto otočené do protismeru cez dva jazdné pruhy," uviedla ďalej Kredatusová. Vodič Volva S 40, ktoré išlo bezprostredne za Fordom, nedokázal zrážke zabrániť.

Len necelé dve hodiny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Mladá vodička bola v aute sama. Po náraze utrpela smrteľné zranenia a zrážku, bohužiaľ, neprežila. V druhom aute sa nikto nezranil, dychová skúška na alkohol bola u vodiča z Bratislavy negatívna. "Policia v úseku uzatvorila cestu a vykonávala odklon dopravy cez okolité obce. Cesta bola plne sprejazdnená krátko po šiestej hodine ráno. Presné príčiny a okolnosti nehody policia vyšetruje aj za pomoci znalca," dodala hovorkyňa.

Len necelé dve hodiny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Na mieste zasahovali hasiči. Nehoda Policia apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne, tak, aby sa z každej cesty vrátili domov živí a zdraví. Želáme, aby bol nový rok pre všetkých účastníkov cestnej premávky bezpečný. 

Viac o téme: NehodaTrnavaHlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu