Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Traja odsúdenci nenastúpili do väzenia: Ak o nich viete, volajte políciu

Muži sa vyhýbajú výkonu trestu Zobraziť galériu (4)
Muži sa vyhýbajú výkonu trestu (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Trnavskí policajti pátrajú po troch mužoch, ktorí nenastúpili do väzenia vyhýbajú sa tak výkonu trestu. Ak ste ich videli, alebo viete, kde by sa mohli nachádzať, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158. Informáciu o hľadaných osobách zverejnila hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.

Marcel Kolesík

Krajský súd v Trnave vydal príkaz na dodanie Marcela Kolesíka (37) z Trnavy do výkonu trestu odňatia slobody. Marcel bol odsúdený pre trestný čin vraždy. Hľadaný muž sa dlhodobo vyhýba nástupu výkonu trestu, v mieste svojho bydliska sa nezdržiava. Marcel Kolesík je vysoký 191-196 cm, je štíhlej postavy, má hnedé oči, hnedé vlasy a oválnu tvár.

Marcel Kolesík
Zobraziť galériu (4)
Marcel Kolesík  (Zdroj: Foto: polícia)

Michal Koleno

Príkaz na zatknutie vydal aj Okresný súd v Trnave na 37-ročného Michala Kolena z Bieleho Kostola. Muž sa dlhodobo vyhýba trestnému konaniu pre zločin krádeže spolupáchateľstvom. V mieste trvalého bydliska sa nezdržiava.  Michal je vysoký 176-180 cm, je štíhlej postavy, má modré oči a hnedé vlasy.   

Michal Koleno
Zobraziť galériu (4)
Michal Koleno  (Zdroj: Foto: polícia)

Fridrich Mihok

Polícia pátra aj po Fridrichovi Mihokovi (25). Muž z Dolných Orešian bol odsúdený pre prečin krádeže. Okresný súd Bratislava III. a Bratislava I. na neho vydali príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. V obci Dolné Orešany sa dlhodobo nezdržiava a doposiaľ vykonanými previerkami nebolo možné osobu vypátrať. Fridrich Mihok je 176-180 cm vysoký, chudej postavy. má krátke hnedé vlasy a hnedé oči.

Fridrich Mihok
Zobraziť galériu (4)
Fridrich Mihok  (Zdroj: Foto: polícia)

Ak ste hľadané osoby spoznali a poznáte miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môžete zavolať na policajnú linku 158.

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu