Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Reťazová nehoda na R1: Zrazilo sa 11 áut, doprava bola zablokovaná

Reťazová nehoda na R1. Zobraziť galériu (3)
Reťazová nehoda na R1. (Zdroj: PZ SR)

NITRA - Na rýchlostnej ceste R1 pri Šoporni sa vo štvrtok 16. novembra stala reťazová nehoda, pri ktorej sa zrazilo 11 vozidiel. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, nehoda sa stala v smere na Nitru približne pred 18:30.

Vo všetkých prípadoch vodiči nedodržali bezpečnú vzdialenosť medzi vozidlami. Pri zrážkach sa nikto nezranil a polícia alkohol u vodičov nezistila. Pre nehodu a jej odstraňovanie bol prejazdný len jeden jazdný pruh, čo spôsobilo niekoľkokilometrové kolóny, sťažený bol prejazd aj cez Sereď. Polícia na nich apeluje, aby si na to dávali pozor.

Reťazová nehoda na R1.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

"Pri zrážkach sa nikto nezranil, policajti alkohol u vodičov nezistili," uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Reťazová nehoda spôsobila niekoľkokilometrové kolóny. Policajti usmerňovali dopravu viac ako tri hodiny.

"Polícia apeluje na vodičov, aby pri jazde nepodceňovali dostatočné vzdialenosti a jazdili tak, aby dokázali primerane a včas zareagovať na vzniknutú situáciu. Najmä na rýchlostných cestách a diaľniciach môže mať aj menšia kolízia fatálne následky," zdôraznila Linkešová.

Reťazová nehoda na R1.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

Viac o téme: NehodaNitraR1Šoporňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu