Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trestný súd rozhoduje o väzbe pre 13 zadržaných z veľkého piatkového zásahu NAKA

Na snímke privádzajú na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) mužov, ktorých zadržali v piatok 13. októbra 2017 v rámci najväčšej akcie finančnej polície SHARK. Zobraziť galériu (4)
Na snímke privádzajú na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) mužov, ktorých zadržali v piatok 13. októbra 2017 v rámci najväčšej akcie finančnej polície SHARK. (Zdroj: TASR/Branislav Račko)

BANSKÁ BYSTRICA - Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), pracovisko Banská Bystrica, začal dnes o 14.00 h rozhodovanie o väzbe pre 13 obvinených, ktorí boli zadržaní v piatok 13. októbra pri zásahu Národnej jednotky finančnej polície Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) a ostatných zložiek Policajného zboru. Informovala o tom hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková.

Policajná akcia v piatok prebehla v Košickom, Prešovskom, Banskobystrickom a Bratislavskom kraji. Ako informovala polícia na svojom facebookovom profile, policajti v rámci akcie SHARK vykonávali domové prehliadky a prehliadky iných priestorov vo viac ako 40 objektoch s cieľom zadokumentovať závažnú ekonomickú trestnú činnosť. Viac informácií zatiaľ polícia neposkytla.

Viac o téme: Súd NAKABanský BystricaŠpecializovaný trestný súdSHARK
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu