Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia sa opäť obracia na verejnosť: Pomôžte pri určení totožnosti osôb z lúpežného prepadnutia

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - V súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia stávkovej kancelárie zo 17. septembra sa bratislavskí policajti opäť obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri zistení totožnosti dvoch mužov.

Pobočku stávkovej kancelárie lúpežne prepadol jeden z nich v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Škoda po lúpežnom prepadnutí je 800 eur. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Polícia sa opäť obracia
Zobraziť galériu (3)

Podľa súčasných informácií ide o muža vo veku približne 30-35 rokov so zarastenou tvárou, ktorý je vysoký približne 170 cm, strednej postavy, na hlave mal svetlú šiltovku a okuliare. Oblečenú mal bundu s kapucňou a modro-bielymi vodorovnými pruhmi, dlhé bledé nohavice a čierne tenisky. Okolo pása mal pripevnenú čiernu pánsku kapsičku. Muž hovoril plynule po slovensky bez dialektov a nárečia. Policajti zároveň pátrajú aj po svedkovi, ktorý by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia.

Polícia sa opäť obracia
Zobraziť galériu (3)

Občanov, ktorí majú informácie o totožnosti mužov, ich súčasnom pohybe či pobyte, polícia vyzýva, aby to oznámili na bezplatné číslo polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: LúpežDúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu