Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Tragické ráno na D1 pri Prešove: Ján zišiel na rovnom úseku z cesty, Eva (†52) zahynula

Ranná tragédia pri Prešove Zobraziť galériu (3)
Ranná tragédia pri Prešove (Zdroj: Foto: polícia)

POPRAD - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno na diaľnici D1 pri Prešove. Vodič sa s autom niekoľkokrát prevrátil, spolujazdkyňa Eva (†52), žiaľ, neprežila.

Jednu obeť si vyžiadala ranná nehoda na diaľnici D1 pri benzínke Slovnaft v smere od Popradu na Prešov, informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

FOTO Tragické ráno na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Nešťastie sa stalo krátko po 7-mej hodine ráno. Ako opísala hovorkyňa prešovských policajotv Jana Migaľová, Ján (33) z Prešova, ako vodič hyundaiu, z doposiaľ nezistených príčin dostal šmyk, s autom sa opakovane prevrátil a ostal stáť mimo cestu. "Ján bol na mieste dopravnej nehody podrobený dychovej skúške, ktorá u neho vylúčila prítomnosť alkoholu, zranenia utrpel iba ľahké," ozrejmila Migaľová.  

V aute s ním bola aj Dominika (26) a Eva (†52). Mladšia zo žien utrpela podľa predbežných informácií taktiež len ľahké zranenia. Eva utrpela zranenia, ktorým na mieste, žiaľ, podľahla. Obe ženy pochádzajú z obce Fričovce. 

FOTO Tragické ráno na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Okolnosti i presná príčina nehody budú známe až po skončení vyšetrovania, ku ktorému bude pribratý aj znalec z odboru cestná doprava.  Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

 

Viac o téme: Dopravná nehodaD1PrešovPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu