Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Polícia pátra po nezvestnej dvojici na FOTO: Dôchodcu nevideli celý mesiac

Lýdia Horváthová Zobraziť galériu (2)
Lýdia Horváthová (Zdroj: KR PZ Trenčín)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú o pomoc pri pátraní po nezvestnej 18-ročnej Lýdii Horváthovej z Považskej Bystrice. Nezvestná je od 5. septembra.

Ako dnes informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, Horváthová odišla 5. septembra o 7.30 hodine z miesta trvalého bydliska do práce do Žiliny. Odvtedy nie je známy jej pobyt, prípadne kontakt s inými osobami.

Lýdia Horváthová je vysoká asi 164 centimetrov, štíhlej postavy. Má hnedé oči a krátke rovné hnedé vlasy. Oblečené mala čierne nohavice, hnedú košeľu. Mala so sebou čiernu kabelku, na nohách biele botasky. Pri sebe mala preukaz poistenca.

„Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestnej je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ doplnil policajný hovorca.

Lýdia Horváthová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Hľadajú 73-ročného dôchodcu 

Z Centra sociálnych služieb Udiča v okrese Považská Bystrica odišiel ešte v polovici augusta 73-ročný klient Milan Plško z Nového Mesta nad Váhom. Nezvestný je asi 170 cm vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a prešedivené vlasy. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na linke 158.

Milan Plško
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Viac o téme: PátranieLýdia HorváthováMilan Plško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu