Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké pátranie po zmiznutej Sáre a Matejovi pokračuje: VIDEO Iskierka nádeje, ďalšia zlá správa

Matej a Sára sú stále nezvestní Zobraziť galériu (4)
Matej a Sára sú stále nezvestní (Zdroj: Foto: polícia)

LUČENEC - Mimoriadne pátranie po dvoch nezvestných tínedžeroch stále prebieha. Obaja zmizli ešte v utorok a od vtedy sa po nich zľahla zem. Situácia je o to vážnejšia, že majú so sebou zbraň a blízki sa boja o ich životy.

Už niekoľko dní prebieha v okolí Lučenca rozsiahle policajné pátranie po Sáre Bolcsóovej (16) a Matejovi Imrovičovi (17). O nezvestnú sestru Sáru sa strachuje aj Simona. Komunikuje prostredníctvom sociálnej siete. Zmiznutých tínedžerov videli naposledy v Bratislave. "Prosíme o pomoc hlavne ľudí v Bratislave! Naposledy boli videní v Bratislave okolo obeda. Pomôže akákoľvek informácia, ak ich zahliadnete, ihneď kontaktujte políciu," vyzýva nešťastná Simona. 

Polícia zverejnila videozáznam, ktorý zachytáva dvojicu na železničnej stanici v Lučenci dňa 20. júna o 11.45 hod. Miesto, kde ich videli naposledy.

Nezvestní tínedžeri, Sára, Lučenec
Podľa blízkych Matej so sebou vzal otcovu zbraň. Príbuzní sa domnievajú, že si chcú siahnuť na život. "Rodičom zanechali list na rozlúčku, z ktorého vyplýva, že odišli spolu a že si môžu aj siahnuť na život," potvrdila hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. 

Veľké pátranie po zmiznutej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

V pátraní po dvoch mladých ľuďoch pomáha doslova celé Slovensko. "Ozývajú sa občania zo všetkých regiónov Slovenska, ktorí pomáhajú pri pátrané po nezvestných. Všetky informácie preverujeme a zároveň sa chcema poďakovať občanom za pomoc a spoluprácu," uviedla Faltániová. Sáru a Mateja videli údajne aj na Hlavnej stanici v Bratislave. 

Veľké pátranie po zmiznutej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

O pomoc poprosila aj sesternica mladej Sáry. "Prosíme hlavne ľudí z okolia Bratislavy a Senca, aby boli pozorní. Tam boli videní naposledy!" napísala na svojom profile Alexandra. Podľa jej slov, obaja tínedžeri boli zo slušných rodín, nemali núdzu o záujem zo strany rodinných príslušníkov, nemali problém s drogami a za ich útekom nevidí ani zlé známky. "Je možné, že sa nachádzajú v Senci alebo v Bratislave."

Veľké pátranie po zmiznutej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Sára má 16 rokov, 175 cm, chudú postavu a zelené oči. Matej má 17 rokov, 175 cm, chudú postavu a dlhé vlasy po plecia. "Nezvestní majú pri sebe stan tmavozelenej farby až do siva, pre 6 osôb, spacák tmavo zelený, ruksak tmavomodrý na vonkajšej strane má biele hviezdy, cestový ruksak - taška čierno sivej farby, finančnú hotovosť a mobilný telefón," informovala Faltániová.

 

 

 

Viac o téme: PátranieNebezpečenstvoTínedžeri Lučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu