Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Nepochopiteľná tragédia na R1: Martin (†34) zastal na ceste a vystúpil medzi rútiace sa autá

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Obrovské nešťastie sa stalo dnes krátko popoludní na rýchlostnej ceste R1. Martin zastal s BMW-čkom na ceste a vystúpil. Ďalšie auto nestihlo ubrzdiť a nastal smrteľný náraz.

Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, nesťastie sa stalo na rýchlostnej ceste R1 pri odbočke na Veľké Zálužie. Podľa svedkov Martin (†34), vodič BMW-čka, zastal na rýchlostnej ceste a vystúpil rovno pod Opel Insigniu. Pohyboval sa v smere na Nitru. S autom zastal vo svojom jazdnom pruhu. Vodič oplu už nedokázal desivej zrážke zabrániť. 


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia vo Váhovciach: Jakub (†21) narazil do plota, v nemocnici vydýchol naposledy


Na mietse boli do niekoľkých minút privolaní záchranári. "34-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Ako sme zistili, Martin bol v aute so spolujazdcom. Odrazu začal za volantom rozhadzovať rukami a správať sa pomätene. Na ceste, kde je povolená rýchlosť 130 km/hod, zastal z nepochopiteľných dôvodov.

FOTO Nepochopiteľná tragédia na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Okolnosti, ako aj mieru zavinenia a presnú príčinu nehody vyšetruje nitrianska diaľničná polícia ako prečin usmrtenia," ozrejmila Čuháková. Úlohou polície bude teraz zistiť aj to, či nebohý Martin netrpel nejakou psychickou chorobou, alebo nebol pod vplyvom omamných látok. 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaR1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu