Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragická dopravná nehoda: Fiľakovčan (†27) narazil do stromu, zraneniam na mieste podľahol

Polícia v Lučenci vyšetruje smrteľnú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok 20. januára 2017 o 07.40 h na ceste v katastri obce Šiatorská Bukovinka. Vodič narazil do stromu a zahynul.
Polícia v Lučenci vyšetruje smrteľnú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v piatok 20. januára 2017 o 07.40 h na ceste v katastri obce Šiatorská Bukovinka. Vodič narazil do stromu a zahynul. (Zdroj: TASR/PZ)

LUČENEC - Polícia v Lučenci vyšetruje smrteľnú dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes o 07.40 h na ceste v katastri obce Šiatorská Bukovinka. Vodič narazil do stromu a zahynul.

Ako informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 27-ročný vodič osobného motorového vozidla Suzuki Ignis z Fiľakova pri jazde v smere na Fiľakovo z doposiaľ nezistených príčin dostal v zákrute šmyk, prešiel do protismeru, zišiel z cesty a narazil do stromu. Utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol.

"Škoda na vozidle je odhadnutá na 3000 eur. Požitie alkoholu bude u nebohého vodiča zisťované pri pitve. Do vyšetrovania dopravnej nehody bol prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaHaváriaLučenecŠiatorská Bukovinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu