Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zlý Silvester pre riaditeľa košickej školy: Snažil som sa to magorom vysvetliť, zasahovala aj polícia

Róbert Schwarz Zobraziť galériu (2)
Róbert Schwarz (Zdroj: Miro Vacula)

KOŠICE - Nepríjemný prelom rokov zažil riaditeľ základnej školy Jenisejská v Košiciach, Róbert Schwarz. Miesto toho, aby Silvestra oslavoval v kruhu svojej rodiny, „pendloval“ počas noci niekoľkokrát z domu do školy.

Takýto Silvester si veru nepredstavoval. Ako R. Schwarz hovorí, zažil rôzne Silvestre. Či už na chate, byte, na námestí, papučové, s rodinou, kamarátmi, aj cudzími ľuďmi, ale: „Tento bol zase iný a jedinečný. Od jedenástej večer, až do jednej hodiny ráno som bol s policajtami v škole. Najprv vďaka pyrotechnike, bol štyrikrát hlásený poplach. Čiže štyrikrát som sa obliekol, prišiel do školy, celú ju prešiel, nahodil poplašné zariadenie a potom som sa pol hodinu snažil arogantným magorom s malými deťmi v areáli školy snažil vysvetliť, že škola nie je odpalisko pyrotechniky, ani základňa pre pitie a fajčenie. Zjavne však rozprávali iným jazykom a bolo o pre nich úplne nepochopiteľné, že čo od nich chcem a prečo im kazím Silvester a posielam ich preč...ja hovado,“ sťažuje sa riaditeľ na sociálnej sieti.

Zlý Silvester pre riaditeľa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Miro Vacula)

Nakoniec musel ísť do školy, riaditeľ ešte raz, ale to už aj s policajtmi. „Zábavná pyrotechnika nám totiž vybila na škole okná, takže sme to museli ísť riešiť. Dúfam, že už takýto Silvester nezažijem,“ dodáva R. Schwarz.

Viac o téme: KošiceSilvesterRóbert Schwarz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu