Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slováci čelia bizarnej hrozbe: Falošní smetiari zneužívajú sviatky, od ľudí pýtajú peniaze

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) na svojej stránke zverejnila varovanie pred falošnými smetiarmi, ktorí sa od ľudí snažia podvodom vymámiť peniaze.

Podvodníci sú podľa OLO aktívni najmä počas sviatkov. Zvyknú chodiť oblečení v zeleno-oranžových uniformách a ľuďom chodia vinšovať. Súčasne však od nich pýtajú finančný príspevok.

Ivan (23) vliezol do smetného koša a zaspal v ňom: Okamihy hrôzy, len tesne unikol recyklácii

„Spoločnosť OLO a.s. sa od týchto aktivít aj osôb dištancuje a upozorňujeme občanov Bratislavy, že zamestnanci našej spoločnosti majú takúto činnosť zakázanú a v žiadnom prípade od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary. V prípade, že falošných smetiarov stretnete, nič im nedávajte a informujte, prosím, naše Oddelenie služieb zákazníkom. Pomôžte nám ich identifikovať fotografiou, prípadne identifikáciou automobilu, ktorým sa priviezli,“ uviedla hovorkyňa OLO Beata Humeníková.

Praví zamestnanci spoločnosti OLO chodia oblečení v sivo-oranžových pracovných uniformách s logom spoločnosti, zladených s farbou zberného vozidla.
Zobraziť galériu (3)
Praví zamestnanci spoločnosti OLO chodia oblečení v sivo-oranžových pracovných uniformách s logom spoločnosti, zladených s farbou zberného vozidla.  (Zdroj: Facebook/OLO)

Slováci čelia bizarnej hrozbe:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/OLO)

Viac o téme: Falošní smetiari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu