Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chrapúň týždňa! Vodič fordu na diaľnici D1 zablokoval a napadol ženu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Včera po 18-tej hodine prišlo na diaľnici D1 k incidentu, na ktorý upozornil manžel istej vodičky na svojom facebookovom profile. Tá bola zablokovaná vodičom auta značky Ford a následne fyzicky napadnutá.

Vaše tipy

Pán Juraj včera upozornil na sociálnej sieti na situáciu, ktorá sa stala jeho žene na diaľnici D1. Neznámy muž zablokoval jeho manželku a vrazil jej päsťou do tváre. Výsledkom boli rozbité ústa. Pod jeho príspevkom sa rozpútala emotívna konverzácia.

Chrapúň týždňa! Vodič fordu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Juraj Ferko)

Kontaktovali sme vo veci KR PZ v Bratislave. K incidentu sa nám vyjadrila bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. "Prostredníctvom linky 158 sme prijali oznámenie o fyzickom napadnutí vodičky vozidla, ku ktorému malo dôjsť v úseku diaľnice D1 v smere z Bratislavy. Hliadka Policajného zboru oznámenie na mieste preverila," potvrdila incident hovorkyňa.

"Príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II v tejto súvislosti stotožnil a k predmetnému oznámeniu vypočul osobu mužského pohlavia," pokračovala Mihalíková. Vecou sa polícia v súčasnosti aj naďalej zaoberá. 

Informácie ohľadom incidentu nám potvrdil aj samotný Juraj. K veci sa však ďalej nechcel vyjadrovať. 

Viac o téme: MužŽenaDiaľnicaNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu